Nahrávání fotografií je nastaveno po jednom kuse ( 1 ks ). V případě, že si přejete více kusů od jedné fotografie ( např. 2 ks, 3 ks nebo více kusů ), můžete si množství změnit v následujícím kroku.

Každou jednotlivou změnu je třeba vždy uložit. Ne hromadně.